Meiltä löydät Hineet vaatemerkit. Suosittuja merkkejä, järkevään hintaan! Tervetuloa ihastumaan!

Re:Designed

RE: DESIGNED on tanskalainen, vuonna 2003 perustettu yritys. He valmistavat rennon tyylikkäitä laukkuja naisten arkeen ja vapaa-aikaan. Suunnittelun lähtökohtana ovat laukkujen laatu, toiminnallisuus ja helppokäyttöisyys.

Philosophy Blues Original (PBO)

Philosophy Blues Original (PBO) on tanskalainen vuonna 1994 perustettu perheyritys, joka tunnetaan korkeasta laadusta, yksilöllisyydestä ja erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat, hienostuneet materiaalit ja vastakohtien vetovoima takaavat tuotteille modernin ja yksilöllisen ulkonäön. Rohkeasti eri tyylejä yhdistelemällä muuntuvat tuotteet eri käyttötarkoituksiin, aina casual henkisistä asukokonaisuuksist bisnekseen ja juhlaan.

RUE de FEMME

Tanskalainen vaatemerkki RUE de FEMME on ihastuttanut vuodesta 2014 lähtien. Tyyli on sekä rento että naisellinen. Jokaisessa mallissa on kiinnitetty erityistä huomiota ihanteellisen kankaan valintaan, joka luo täydellisen istuvuuden ja laadun. Tavoitteena on suunnitella kestävä, rakastettu vaatekaappi edulliseen hintaan.

Mos Mosh

Tanskalaisten lahja maailmalle! Aikuiselle naiselle suunnatuissa vaatteissa on ihania yksityiskohtia ja laatu on ensiluokkaista.

Marc O'Polo

Marc O'Polo on moderni, rento ja korkeatasoisen elämän muotimerkki, joka käyttää pääasiassa tuotteissaan luonnon materiaaleja kuten puuvilla, pellavaa ja silkkiä. Avainsanat luonnollinen, yksinkertaisuus, laatu, persoonallisuus ja innovaatio kuvastavat yrityksen ja malliston arvoja. Mallistoista löytyy muun muassa kauniita kuoseja, kesällä vilvoittavia puuvilla- ja pellavatuotteita sekä talvelle pehmeitä kashmir- ja merinovillaneuleita.

a Beautiful Story

Korut ja lahjat, jotka tuovat sinulle onnea. Kutsumme heitä onnekkaiksi työkaluiksi. Kaikilla tuotteilla on tarina. Antajalle, koska lahjasi todella kertoo jotain. Päättäjillemme, koska käsityötaitojensa avulla he voivat rakentaa elämän. Tekemäsi ostokset tarkoittavat työllistymismahdollisuuksia paikoissa, joissa sitä tarvitaan.